Prøver noe nytt

Å prøve nye ting kan være spennende, skremmende, nyttig, gøy, fascinerende, interessant og lærerikt. Sikkert mange andre ting også, men dette var det jeg kom på først. Jeg har strikket i lengre tid (årevis) og i løpet av det siste året har jeg prøvd ut flere ting som har vært nye for meg. Det har vært både utfordrende og gøy – og tidvis frustrerende. Heldigvis er det andre som har gjort ting før meg, så noen ganger har jeg spurt og fått gode svar.

For eksemple har jeg lært å strikke tommel på votter, jeg har strikket både min første og min andre genser, jeg har startet å strikke på min første jakke og jeg har strikket kluter og heklet servietter. Med andre ord så har det vært mye håndarbeid – for jeg har jo også strikket flere par med pulsvarmere og strikket sokker.

Nå tenkte jeg at det var på tide med enda noe nytt jeg ikke har gjort før. Jeg er tidvis en frossenpin så pulsvarmere er for meg en genialt ting. De holder meg varm – noe jeg setter stor pris på. Dessuten er det jo gøy når de også er pene. Så for en tid tilbake strikket jeg to par pulsvarmere med et mønster jeg likte godt. Utfordringen kommer når jeg har lyst til å strikke flere like par – de to parene jeg strikket er nemlig ikke helt like av en helt naturlig årsak – jeg fulgte ikke noe mønster fordi det hadde jeg ikke… Så nå jobber jeg med å faktisk lage mønster til pulsvarmerne jeg syns ble så fine. Om det blir forståelig for andre enn meg selv vet jeg foreløpig ikke (men mitt hemmelige “våpen” er en kollega på jobb som har sagt seg villig til å være teststrikker for mønsteret når jeg blir ferdig med det!).

Så nå er det bare å krysse fingrene for at mønsteret blir bra og forståelig! (og om du har lagd strikkemønster og har noen tips – så mottas de med veldig stor takk!).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg