De to første!

Jeg har startet å hekle servietter! Disse er ikke endelige resultater jeg kommer til å å bruke mest, disse er mer for å teste ut mønster – hvilke mønster er fine (ikke bare i boken, men i virkeligheten) og hvilke liker jeg å lage? Litt som prøvelapper egentlig. Uansett er det gøy å teste ut nye ting og det å bruke ting mange ganger skal jo være bra for miljøet? (hva er best egentlig? papir-, tøy- eller heklede servietter?)

Til venstre er en kaffeserviett i ubleket bomullsgarn 8/4. Den måler 20 x 20 cm; liten og søt og enkel å hekle. Den til høyre er heklet i en lys sjøgrønn farge i mer uvisst garn, men jeg tror det også er bomullsgarn? Den måler 21 x 21 cm og til en viss grad føler jeg det er smått utrolig at de begge ble kvadratiske… Selv om det var ulikt garn heklet jeg begge med heklenål 3 mm. De må (selvfølgelig) presses før bruk for kantene var ikke mulig å få helt flate, men på den annen side vil de ikke holde seg flate når de blir brukt så det er kanskje ikke nødvendig?

Uansett, de ble veldig søte og det er smått genialt å ha ulike størrelser på kaffe- og middagsservietter – det er tross alt ulikt sølepotensiale…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg