Kjeller-test…

I huset mitt er det en kjeller. Det hadde jeg ikke i mitt forrige hus, men jeg bor rett ved skogen nå så det er enkelte småkryp jeg bekymrer meg litt for.

Noe av målet mitt for kjelleren er å bruke det som lagring generelt, og matlagring spesielt. Du vet; epler, syltetøy, tørrvarer, saft og etterhvert når jeg begynner å gro ting: grønnsaker og tørking av blomster.

Så at jeg fant et bord i garasjen passet meg bra. Bordet likte jeg nemlig ikke, men du så praktisk det er å ha et bord å sette ting på i kjelleren! Det er noen hyller langs veggene, men de ser ikke stødige nok ut etter min mening så de må fikses før jeg bruker de til å sette mange tunge ting på.

Bordet derimot, er såpass tung og solid at det vil nok tåle det meste. Enn så lenge er det bare en bøtte med epler (og lokk). Hvor lenge eplene vil holde seg er jeg veldig nysgjerrig på. De jeg har hatt stående på kjøkkenet etter at jeg plukket de har nå holdt seg i omtrent tre uker, men nå begynner det å røyne på… Så hvor lenge eplene vil holde seg i kjelleren, er jeg veldig spent på. Hvor lenge vil jeg kunne spise “ferske” epler utover høsten?

En ting som ikke vil gi helt tydelige svar vil være at de stod på kjøkkenet omtrent i to uker før jeg fikk satt opp bordet i kjelleren, så testen vil ikke være helt solid i år for å si det sånn. Det går fint – jeg kan teste igjen til neste år (om det blir nok et år med eplebonanza…).

2 kommentarer
      1. Hm, det høres ikke bra ut..utfordringen er at hverken bananesker eller trekasser er musesikre… (i alle fall ikke de trekassene jeg har) Så det kan være jeg må finne andre løsninger med andre ord; vel, enn så lenge går det sikkert bra 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg