Vinteren kommer

I dag våknet jeg opp til snø på bakken. Som vanlig tuslet jeg ut i joggesko – jeg hadde ikke rukket å se ut før jeg måtte gå til jobb (eller, gå til bilen for å kjøre til jobb). Heldigvis er jeg ikke mye ute – jeg tusler hjemmefra og ut i bilen; fra bilen og inn på jobb og så motsatt når jeg er ferdig på jobb. Flaks siden joggeskoene nærmer seg hull…

Vinterjakken fant jeg frem i forrige uke og i dag brukte jeg for første gang min hjemmestrikkede genser (den andre jeg noen gang har strikket!) på jobb. Så jeg holdt meg varm nok på toppen og heldigvis ble ikke føttene kalde. Fikk mye skryt for genseren så koste meg i glansen av meg selv (er det egentlig mulig?). Nå lurer jeg på om jeg må finne frem vinterskoene for å bruke de på jobb, men jeg vil jo ikke bli for varm inne på jobb heller…Dilemma. Tross alt vandrer jeg ikke rundt ute når jeg er på job – jeg jobber i et bibliotek så holder meg innendørs.

Uansett så har vinteren så vidt begynt å komme. Vanligvis forsvinner den første snøen igjen, men hvem vet – været kan være uforutsigbart. Uansett så har frosten så vidt begynt å komme og med det vinteren. Med bare så vidt over en måned til jul er det kanskje like greit?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg