Tom bokhylle – hva skjer?

reklame – ellos, jotex

Bokhyllen min har tidligere vært så full at det ikke er plass til alle bøkene og jeg har måtte bruke kreative stablemåter for å få plass til alt.

Verden har endret seg dette året, på mer enn en måte. Det er fremdeles mange bøker i bokhyllen min, men det er flere helt tomme hyller.

Tom bokhylle

Folk organiserer bokhyllene sine på ulike måter og jeg har delt bøkene mine i flere deler. Faglitteratur og skjønnlitteratur er hver for seg, og innad i de to gruppene er bøkene delt i hvilke jeg har lest og hvilke som er uleste.

Det er grunnen til at bokhyllen min med skjønnlitteratur ser litt tom ut. Ikke fordi jeg har kvittet meg med alle bøkene (bare noen av dem), men fordi det var litt overveldende å ha fire fulle hyller med uleste bøker.

Så nå er det bare en hylle med uleste romaner som står i bokhylla, de jeg aller mest gleder meg til å lese akkurat nå.

Resten av bøkene, de har jeg stablet i en eske. Der står de og venter på at jeg skal lese ut noen av bøkene som står i bokhyllen så de vil bli deres tur til å komme tilbake dit og vente på å bli lest.

Det gjør det dessuten enklere å velge hvilken bok jeg skal lese når jeg er ferdig med en bok. Når det blir for mange valgmuligheter sliter jeg med å velge. På denne måten blir det mindre å velge mellom og dermed lettere for meg å ta et valg (selv om jeg gjerne skulle lest alle bøkene samtidig – men det er jo ikke mulig).

Har du mange uleste bøker i bokhyllen din?

Bokhyllene mine er Billy bokhylle fra IKEA. Jeg har to brede og en smal, alle i mørk brun farge.

Det passer greit inn, men det er så mange ulike varianter av bokhyller å velge mellom. Ofte liker jeg det tradisjonelle, men det er så mye annet kult også.

ANDELI//WOOOD//WOOOD

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg