Te eller kaffe?

Reklame | Ellos

Noen steder får du spørsmål om du vil ha kaffe eller te, mens andre steder er det omtrent tatt for gitt at alle drikker kaffe.

Jeg drikker kun te, men ikke alle varianter.

Kaffe? Det liker jeg ikke engang lukten av. Skylder på min mor for det. Det høres ikke så snilt ut, men det er en morsom historie jeg er blitt fortalt mange ganger (selv om jeg ikke husker den).

Da jeg var rundt to år hadde jeg en tendens til å drikke den siste slurken med te fra min mors tekopp. Da var den blitt kald nok til at det ikke var noe problem.

Selv for en toåring er det mulig å vite hvilke kopper som brukes til te og hvilke som brukes til kaffe. Sånn var det i alle fall i vårt hus – at ikke alle kopper ble brukt til det samme. Så tekopppen var trygg. Trodde jeg…

Problemet oppstod den ene gangen min mor hadde kaffe i tekoppen og ikke var rask nok til å stoppe meg fra å drikke siste slurken.

Kaffespruten stod og ansiktsutrykket hadde på mange måter vært fornøyelig å se på; at jeg og kaffe ikke var en god miks var tydelig.

Kan du tenke deg hvor skuffet jeg var som toåring som forventet min sikkert nesten daglige slurk med herlig te og fikk kaffe istedefor?

Jeg har smakt på kaffe flere andre ganger i livet (uten å spytte det ut), men har aldri vendt meg til den smaken. Så for min del er det te som gjelder.

Hva med deg? Kaffe, te eller begge deler?

Emerio//Russell Hobbs//Severin//Russell Hobbs//OBH Nordica

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg