Nybakt brød til påske!

Lenge var jeg lei av hjemmebakt brød fordi det stort sett var det vi spiste når jeg vokste opp. Derfor har jeg i mange år kjøpt brød på butikken, men selv om jeg har testet mange av variantene klarte jeg aldri å finne en favoritt. En annen utfordring med kjøpebrød er at enten så puttes det i ting jeg ikke er så glad i eller så blir jeg sjeldent mett av kjøpebrød (jeg tror det er for mye luft i dem? eller de kanskje ikke er grove nok?). Uansett så har jeg lenge visst at kjøpebrød heller ikke var tingen for meg.

Så nå er jeg tilbake til hjemmebakt brød. Ingen av dem blir helt like – og de smaker heller ikke helt likt hver gang jeg baker dem. Rett og slett fordi jeg aldri har helt samme blandeforholdet med det jeg putter i dem. Hvetemel, havrekli, kruskakli, sammalt hvete – grov og fin, sammalt rug og havregryn. Variasjon blir det i alle fall. Siden jeg hadde vært tom for brød en stund var det på tide å bake nytt og det passer jo perfekt første dagen i påsken.

Nå skal det bare avkjøles så det er mulig å skjære skiver og så blir det en sen lunsj – kanskje jeg skal lage eggerøre? Hm, uansett så gleder jeg meg til ferskt brød!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg