Jeg hater håndarbeid

Eller, i alle fall en del av det… Å feste tråder har aldri vært min greie. Når jeg var liten ble det alltid en stor klump som ble ubehagelig uansett hvor den var fordi den ble stor og hard.

Selve strikkingen (denne gangen pulsvarmere med fletter og tommeler) og hekling (jobber med et sengeteppe!) er noe jeg koser meg utrolig mye med. Å sitte og se på YouTube (og Netflix de gangene jeg har det) mens jeg strikker eller hekler er praktisk – spiser mindre sjokolade på den måten.

Eller de kveldene det regner så det spruter ute. De kveldene hender det at jeg slår av PC’en, lager meg en tekopp, og setter vinduet på gløtt så jeg kan høre regnet mens jeg strikker eller hekler. Stille og rolig og bare være med håndarbeid og vær.

Feste tråder derimot – selv om jeg har blitt mye bedre og det ikke blir klumpete lenger, så syns jeg det er fryktelig kjedelig. Dessuten så vil jeg helst at det skal bli så usynlig som mulig, så jeg setter nok strenge krav til meg selv der.

Så om jeg bare kunne gjort håndarbeidet uten å måtte feste tråder, ville enhver følelse av å mislike håndarbeid forsvinne.

Hater du håndarbeid?

Takk for at du leser.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg