Hjemmebakte horn

Reklamelinker: Slikkepott

Noen ting baker jeg oftere enn andre fordi det både er enkelt og godt.

Gjærbakst, i dette tilfelle horn, er en av mine store favoritter.

Å bake dem er veldig lett og tar overraskende kort tid. Det som tar lengst tid er at deigen må heve, og så må de selvfølgelig stekes…

Oppskriften har jeg skrevet i beskrivelsesfeltet under YouTubevideoen jeg lagde, så om du er nysgjerrig er det bare å se der.

Hva er din favoritt blant gjærbakst?

Kjevle i tre//Silikosmart slikkepott//Desilitermål//Stor bakebolle

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg