Hjemmebakte horn

Reklamelinker: Slikkepott

Noen ting baker jeg oftere enn andre fordi det både er enkelt og godt.

Gjærbakst, i dette tilfelle horn, er en av mine store favoritter.

Å bake dem er veldig lett og tar overraskende kort tid. Det som tar lengst tid er at deigen må heve, og så må de selvfølgelig stekes…

Oppskriften har jeg skrevet i beskrivelsesfeltet under YouTubevideoen jeg lagde, så om du er nysgjerrig er det bare å se der.

Hva er din favoritt blant gjærbakst?

Kjevle i tre//Silikosmart slikkepott//Desilitermål//Stor bakebolle

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg