Håpet er lysegrønt!

Denne salaten har vokst (og blitt spist av) en god stund nå, men den hadde litt lite plass. Så nå har den fått en større potte, og jeg håper at den vil fortsette å vokse så jeg kan fortsette å spise fersk salat.

Det er vår og jeg er i startmodus når det gjelder planting (har egentlig vært det en stund).

Disse paprikaene klarer seg godt etter en liten ompotting, så nå har de store muligheter – og jeg har stadig større muligheter for egenprodusert paprika en eller annen gang etterhvert. Paprikaplanter elsker varme og lys, men tar lang tid så dette er en tålmodighetsprøve.

Så har vi et tilfelle av “man tar hva man har”. To ildfaste former ble perfekte til å ha noen små plantestarter i. Jeg har innsett at ikke alt kommer opp, så vurderer å putte i noen nye frø der det ikke har kommet noe. Ulempen med å bruke de ildfaste formene var at den ene pleier jeg å bruke når jeg lager fish’n’chips til middag… Urutinert?

Grønnrennerne har (for lenge) hengt på morplantene, men jeg er redd den skal velte så jeg klipte av noen av dem og puttet i jord. Tenkte at de var sikkert tørste når de fikk nytt hjem, men nå tror jeg kanskje at jeg druknet dem. Urutinert her også? Uansett, de skal få lov å tørke opp og så krysser jeg fingrene for at de overlever. Vanligvis er grønnrennere tilgivende planter som tåler det meste så håpet er lysegrønt.

Takk for at du leser.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg