Noen blomster er spiselig, andre er bare til pynt. Uansett er det viktig med litt farge for alle, og litt ekstra mat for insekter.
Litt naturlig er lurt å ha. Jeg er såpass heldig at på jordet vokser det i det minste noen blåklokker og rødkløver, men helt blomstereng er det absolutt ikke. Så det er viktig å ta vare på det som er.
Tagetesen blomstrer selv om den bare er omtrent ti centimeter høy.
Blomkarsen sliter og har foreløpig kun bittesmå blader, men det er lov å håpe at bladene vil bli større og blomstene vil komme etterhvert. Blomkarse har deler som er spiselig så vidt jeg vet, men jeg har ikke mumsen på den.
Min foreløpig eneste solsikke som blomstrer, men det er flere som er på vei. En kommentar er vel at jeg skulle ønske de var blitt litt høyere, for de har ikke helt samme effekt når de knapt er 20 cm høye.
Løvemunnene blir stadig mer fyldige, og flere av de har begynt å få knopper. Hvilke farge blomstene vil ha er noe usikkert, men pent blir det.
Kamillen er hverken så høy eller buskene jeg håpet den skulle bli, og det hjelper nok ikke at den sliter med å være full av små, svarte lus. På den annen side, den blomstrer så mye den bare kan. Jeg har hørt at den blomstrer lengre om en fjerner blomstene når det er avblomstret, så kanskje jeg burde teste det.
Busknelliken har ikke kommet langt, og noen har jeg nettopp plantet ut.








