Endelig vinterferie?

Jeg vet at det ikke er vinterferie i hele landet; men her hvor jeg bor er vinterferien denne uka. Tror den har vært i uke 8 så lenge jeg kan huske.

Det store spørsmålet er jo ofte “Hva skal du i vinterferien?”, men som så mye annet det siste året er denne ferieuka litt annerledes. I alle fall for mange tror jeg. Det snødde noen dager, men nå er det mer smeltevær så det fine skiføret er ikke like fint. Det er helt greit for min del siden jeg ikke har ski.

Jeg jobber i en stilling på en skole som gjør at jeg har vinterferie denne uka, men selv om jeg ikke skal på jobb har jeg begrenset med planer. Litt vasking, litt rydding, litt gåturer, masse håndarbeid. Regner dog med at jeg kommer til å avslutte uka med å så noen frø av tomater så de får nok tid til å starte før de etterhvert skal ut.

Vinterferien er en uke for planlegging av våren. Selv om det er vinter, føles det likevel samtidig som om vi er i startgropen til at våren kommer. Med våren kommer det grønne, lyset og masse nytt liv. Jeg føler alltid at våren er da jeg starter på nytt (i motsetning til 1. januar som jeg bare regner som en vanlig dag). Ny frisk, ny start, nye muligheter.

Håper du har en fin start på denne uken og takk for at du leser!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg