En gledelig nyhet!

(nei, jeg har ikke funnet hus å kjøpe enda – det ville vært en helt utrolig, fantastisk nyhet…)

Dagens gledelige nyhet kom faktisk fra NAV. Jeg forventet ikke et svar fra NAV før om en uke eller to, men svaret kom altså i dag. At jeg fikk et positivt svar var kanskje heller ikke helt forventet. Er det dårlig å nesten forvente negative ting fra NAV?

Ofte definerer jeg meg selv som en kynisk, positiv realist – noe som fort kan virke litt motstridende.

Beskjeden fra NAV var at søknaden jeg sendte til dem ble innvilget. Noe som absolutt var positivt. Med tanke på at dagpengene mine var stanset i påvente av resultatet av søknaden, var det fint at svaret kom fortere enn forventet. Jeg har søkt noen jobber, men foreløpig ikke fått noen treff. At jeg også føler det er begrenset med jobber som passer for meg å søke på, gjør den biten litt utfordrende.

Så til søknaden – det var om å få lov til å studere (eller, fortsette på studiene jeg allerede hadde startet på i slutten av august) mens jeg går på dagpenger og søker etter jobber. Heldigvis var svaret positivt – jeg får lov til å fortsette på deltidsstudiene i økologisk landbruk mens jeg mottar dagpenger og søker jobber.

Det kunne jo vært at de sa jeg ikke fikk studere mens jeg fikk dagpenger, og da ville jeg hatt to valg: enten få dagpenger og slutte studiene, eller fortsette studiene og miste dagpengene. Denne gangen gikk det min vei – jeg får gjøre begge tingene. Så nå mangler jeg bare hus og jobb i nærheten av der jeg kjøper hus – da vil livet være perfekt  – vil det ikke?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg