Bakedag

Noe av det jeg liker å bake, som er veldig enkelt og smaker godt, er horn. Oppskriften fikk jeg på ungdomsskolen tror jeg, så å si at jeg har lagd dem utallige ganger stemmer godt.

De er ikke fyllte, så jeg deler dem i to og har pålegg på. Favoritten er ost og skinke – hvorfor gjøre mye ut av det når helt enkelt kan være like godt?

Nå har jeg dermed nybakte horn hele helgen som kommer. Det er noe av utfordringen – når jeg først har bakt dem har jeg en tendens til å ikke la de bli liggende, men spise de opp nesten med en gang virker det som.

Horn er nok det jeg baker mest av når jeg har bakedag – brød er også kjekt fordi begge deler kan fryses.

Hva pleier du å bake når du har bakedag?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg