Riktignok er de ikke store, men de hadde stått nesten så lenge som det stod på pakken at de skulle. På pakken stod det at de ville ta 35 dager, jeg høstet de første etter 29 dager. Så vidt jeg kan forstå vil de uansett ikke bli veldig store (selv om jeg nok tror de skulle vært større enn de var).
Manglende vanning har nok bidratt til at de er mindre enn de burde, men innhøstingen av reddiker har startet. Jeg sådde like godt et par nye frø der jeg høstet, for nå har jeg enklere vanningsmuligheter. Reddikene ble vasket, delt i skiver og brukt i pai. Jeg var litt redd de ville bli spicy for jeg har hørt at det er en mulighet, men de smakte egentlig ingenting – men det kan ha med at de ble brukt i pai.
Poenget er at innhøstingen har startet, og jeg vet at det smaker helt greit å bruke reddiker i pai. Så nå blir spørsmålet om jeg finner andre ting å bruke de til også. Et annet spørsmål er om de kan lagres, og hvordan de eventuelt lagres for å holde seg best mulig lengst mulig. Det er mye å finne ut av, men enn så lenge kan jeg bruke de når jeg høster de.

