Gjøremål

Jeg elsker lister, så nå har jeg lagd meg en liste for mine gjøremål neste uke. Det ble ikke så veldig lang, men studiene kommer til å ta tid, så det er veldig greit at resten av listen ikke er så lang.

Noe av greia for meg når det kommer til lister er at jeg kan krysse ut ting etterhvert som det blir gjort. Derfor har jeg lagd tre bokser å krysse i når det kommer til å vanne planter – jeg syns det er greit å prøve å holde dem i livet. Jeg har også skrevet opp nummeret på alle underkapitlene av pensum jeg skal lese, så jeg kan krysse de ut etterhvert som jeg blir ferdig. Noen av kapitlene er veldig lange, og det føles dermed noen ganger ut som om jeg aldri kommer til å bli ferdig med dem. På denne måten blir det lettere å se at jeg faktisk har gjort noe.

Det er mange flere ting jeg kunne skrevet på denne listen, men jeg syns det er viktig at jeg faktisk gjennomfører det jeg har skrevet på listen. For meg har det med motivasjon å gjøre. Motivasjon er viktig for så mye her i livet, men en kan ikke sitte og vente på at den skal komme. En må gå ut og gjøre noe, det er der motivasjonen ofte ligger. Når en gjør ting blir en ofte motivert til å fortsette å gjøre andre ting etterpå, sånn er det i alle fall for meg.

#planlegging #lister #mål

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg