Abonnementer?

/Reklamelink

Abonnement på ulike varianter av underholdning er det mange som har. Aviser, Spotify, Netflix, HBO, andre TV-kanaler, magasiner av ulike slag er bare noe av det en kan ha abonnement på.

Via Youtube kan en også følge mange ulike kanaler som folk har. Det er heldigvis gratis, hvis ikke ville jeg måtte ut med mye penger hver måned for jeg følger en del forskjellige kanaler der. Noe jeg betaler for er Netflix, det fikk jeg meg når serien Jessica Jones skulle gå der, og så har jeg bare aldri sagt opp abonnementet mitt fordi jeg syns det var mye gøy som var der som jeg ville se. Jeg vet om mange som har både Netflix og HBO, men jeg har bare holdt meg til den ene – foreløpig i alle fall. Selv om jeg har TVsignaler via borettslaget mitt, har jeg ikke TV. Så når folk på jobben og andre steder snakker om hva som har gått på TV, har jeg en utfordring med at jeg ofte ikke har noen anelse hva de snakker om. Det gjør meg ingenting, for selv en liten tid når jeg hadde TV så jeg nesten aldri på den. Fordelen med ikke å ha TV er jo at jeg ikke trenger å betale masse penger på NRKlisensen.

Spotify er noe jeg mange ganger har vurdert, men jeg klarer meg fint med radiokanaler og youtube, så der lider jeg ikke akkurat noen nød.

Aviser har vi masse av på jobb, så jeg kan bla gjennom dem der etter arbeidstid om jeg ønsker. Det skjer tilnærmet aldri. Om det står noe om biblioteket i avisen, skummer jeg raskt gjennom det på jobb i tilfelle noen spør om noe av det som står. Ellers leser jeg stort sett bare nettaviser – de åpne artiklene der. Heldigvis for meg så finnes Byavisa Sandefjord, den er gratis og kommer i postkassen min en gang i blant.

Når det gjelder magasiner er det også mange ulike av dem på biblioteket. Skulle jeg ønske å se i det nyeste får jeg bare se i det på biblioteket, mens eldre utgaver kan en jo låne med seg hjem. Nå er det sjelden jeg gjør det. Skjønt, noen magasiner er mer interessante enn andre. Fjell og vidde får jeg i posten fordi jeg er medlem i Den norske turistforeningen. Når det dukker opp i postkassen min setter jeg meg godt til i sofaen med en tekopp og koser meg med å bla gjennom og lese mange av artiklene. Noe jeg pleier å ta med meg hjem fra jobb er Illustrert vitenskap, det er et blad jeg har syns har vært spennende nesten hele livet. Joda, det er ofte artikler om andre verdenskrig – noe jeg er litt lei av; hva med å ha første verdenskrig en stund i stedefor? Fordelen med Illustrert vitenskap er etter min mening av de tar opp et veldig bredt spekter av områder. De har de store, lange artiklene, men også korte notiser om ting. Tilnærmet alt er forklart på en måte som er enkel å forstå, så jeg tror jeg har lært ganske mye av å lese det bladet.

En annen type blader jeg er veldig glad i er kryssordblader. Jeg kjøper det ikke så ofte, bare når jeg vet at jeg har god tid så jeg kan sette meg ned med det lenge. Jeg har så langt aldri klart å løse absolutt alt i et kryssordblad, men kanskje en dag får jeg det til. Må dessuten si at jeg foretrekker vanlige kryssord, ikke sånne kodekryss – det kan være fordi jeg syns de er mye vanskeligerer og vanlig kryssord er vanskelige nok mange ganger.

Så det er noen av de formene for underholdning og type abonnement jeg har.

Har du andre typer abonnement du bruker mye?

#abonnement #underholdning #magasiner #aviser

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg