Mål?

Etter jobb i dag ble jeg sittende på YouTube. Det er begynt å komme mange videoer om mål for 2017; hvordan lage seg mål, hvilke mål mange har, og ikke minst, hvordan prøve å faktisk gjennomføre målene en setter seg. Ja, det er mye generisk som blir sagt, men mye av det er jo sant.

Dagen min startet ikke best i dag siden jeg klarte å forsove meg… Hadde tenkt til å ta buss til jobb som vanlig, men siden jeg ikke rekker å dusje, sminke meg, spise frokost og lage niste på 7 minutter, ble det bilen til jobb i dag. Så kanskje ikke forsove seg kan være et godt mål for meg :p

Jeg har ikke helt troa på nyttårsforsetter, jeg har heller troa på å se på hver dag som en ny mulighet til å få gjort ting. Det er supert å sette seg mål, gjerne noen som er forholdsvis realistiske så de kan være mulig å gjennomføre. Det er jo det jeg gjorde i desember med gåturer. Det har gått litt opp og ned med det målet siden jeg satte det, men sånn er det jo med ting i livet, det går litt opp og ned.

I den ene videoen jeg så ble det snakket om å velge seg ett ord en skulle fokusere på det året; i så fall tror jeg at mitt ord for 2017 burde være disiplin… Disiplin til å å holde huset rent og ryddig, disiplin til å komme i tide (og ikke forsove meg), disiplin til å gå tur hver dag, disiplin til å studere det jeg skal når jeg skal. Hvorfor ønsker jeg denne disiplinene av meg selv? Jeg vil ha det rent og ryddig fordi det gjør at hodet ikke maser så fælt om det, og det føles godt når det er ryddig. Jeg vil ikke forsove meg fordi det gjør meg stressa resten av dagen mange ganger; og det å komme i tide er rett og slett litt med høflighet å gjøre, i tillegg til at det er frustrerende å måtte vente på folk, så jeg vil ikke at andre skal bli frustrerte over meg på den måten. Jeg vil gå tur hver dag fordi det gjør at jeg føler meg bedre når jeg får den friske lufta, og det gjør godt for både det fysiske og det psykiske jeg’et. Jeg vil ha disiplin til å studere når jeg skal fordi jeg vil gjøre det godt på skolen, jeg vil ha gode karakterer og de må jeg jobbe hardt for å få.

Så kommer jo spørsmålet – har jeg egentlig satt meg noen faktiske mål, eller er det fremdeles bare ønsker?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg