Penger – oktober 2016

Jeg har har spart litt denne måneden også (men innser at målet ble litt i høyeste laget :p ).

Fondet mitt er fremdeles rett under en tusenlapp (sparer bare kr 100 i måneden der). Det har ikke gått opp, men det har ikke gått noe særlig ned heller, så sånn sett er jeg fornøyd med det.

Denne måneden har jeg testet ut å betale bensin med mastercard, og bonus-greia funker. Bonusen trekkes med en gang. Siden jeg ikke har lyst til å betale renter på det kortet (det er jo tross alt et kredittkort), så passer jeg på å holde meg innenfor grensene angående både renter og at jeg vet jeg ikke har noe problemer med å betale det jeg har brukt på det kortet. Jeg har også registrert meg på trumf.no, så nå får jeg også bonus der. Foreløpig litt mer usikker på hvordan det fungerer, men jeg lærer etterhvert. I Meny-appen kan en også få bonuskuponger, så kjøpte baguetter og fikk 20% avslag – det ble registert når jeg betalte i kassen. Det jeg fant ut er greit å huske på der er å ikke kjøpe ting fordi en kan få det billigere – bare kjøp ting du hadde tenkt til i utgangspunktet (her er det nok fort gjort å gå på en smell…).

Når det gjelder budsjettet mitt ellers har jeg holdt meg innenfor totalen, men det er definitivt enkelt omrokkeringer ellers :p

#penger #sparing #økonomi #privatøkonomi

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg