Nedtelling

5 dager igjen…

Jeg søkte bare på ett studie når jeg søkte i år, men nå som det nærmer seg fristen for å få vite om jeg kommer inn begynner jeg å bli litt bekymret – hva om jeg ikke kommer inn? Jeg vil lære nye ting og utvikle meg. (Hvis jeg i tillegg kan få studiepoeng for det er det supert!) Men hva skal jeg gjøre om jeg ikke kommer inn?

Jeg jobber jo i full stilling på et bibliotek, hvor jeg blant annet har ansvaret for ungdomsavdelingen. Der har vi noen hyller med fagbøker, men den hylla trenger mer omsorg enn jeg har rukket å gi den i det siste. Kom over en dansk bok om spiseforstyrrelser fra 1999 (med andre ord hele 17 år gammel!), den så litt sliten ut… Det er jo absolutt et viktig tema å ha bøker om, men litt nyere kunne jo vært en god ide. Forslag til aktuelle bøker tas imot med takk!

 

For øyeblikket leser jeg på en bok jeg håper på å bli ferdig med i morgen, men må også rydde og vaske litt i huset i dag. Jeg har det med å utsette sånne ting fordi jeg syns det er så kjedelig. Jeg kommer nok aldri til å ha et perfekt hus – mitt hus kommer alltid til å se bebodd ut… (skjønt, for meg er det ganske perfekt)

Nå er det helg; først skal jeg gjøre litt mer fornuftige ting, så skal jeg lage god middag og kose meg med bok og tvserie og slappe av hjemme etter en lang dag på jobb.

Kjersti

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg