I kveld er det for sent å koke blåbærsyltetøy. Både fordi det tar litt tid, men også fordi jeg nettopp tok boksen opp av fryseren.
Det er jo ingen grunn til å starte kokingen med frosne bær om jeg kan vente til de er tint – da brukes mindre energi på å varme de opp. Syltetøyglass har jeg heldigvis fremdeles nok av. Hvor mye det vil bli er jeg ikke sikker på og jeg trodde jeg hadde en boks til i fryseren, men når en liten fryseboks er full er det ikke enkelt å finne ting. Jeg får ta en boks av gangen.
Etterhvert vil det bli bedre plass i fryseren. Skjønt, det burde det kanskje vært allerede? Kanskje spesielt med tanke på at jeg plukket masse i høst – og nå er det midtvinters… Jaja, sånt skjer når det er mye greier og tiden virker til å bare forsvinne.
Målet for morgendagen blir i alle fall å koke blåbærsyltetøy – og kanskje ha pannekaker med blåbærsyltetøy på til middag?
Anbefaler å forsøke å lage blåbær is, til pannekakene 🥳
hver dag kan være en fest!
Blåbæris høres ut som en god ide, men pannekaker spiser jeg bare varme så komboen blir nok ikke noe av for min del 😂