Siste store lass, bare småting igjen

I går kom foreldrene mine med det siste store flyttelasset. Så nå er det bare et par småting igjen i huset deres når det gjelder mine ting (med mindre vi har oversett noe 🤣).

Nå er det opp til meg. Organisere det som kom i går. Finne møbler så jeg kan pakke ut resten (skap til middagsservice og glass, bokhyller til bøker, bord til symaskinen er det første tingene som slår meg).

Den tyngste tingen som kom i går, var noe jeg kjøpte på torsdagen. Å få den inn var en utfordring på grunn av tyngden, men samarbeid er fantastisk – og det er foreldrene mine også innimellom. Så vaskemaskinen er herved på plass!

Riktignok har jeg ikke fått testet den enda. Må få lest bruksanvisningen først så det blir riktig; så vidt jeg har sett skal den kjøres en gang før en tar klesvasken på ordentlig. Greit nok; med tanke på at jeg har vasket småting for hånd en gang i blant nå, så er det ikke så mye i skittentøyskurven at det fyller en maskin.

Det ble nybakte horn til lunsj i går også. Vi liker den lunsjen alle sammen, og det er en enkel måte å gjøre det på når en skal styre en del.

Hva dagen i dag vil bringe – litt overskyet og kanskje litt blå himmel. Nattens kjøligste temperatur var 9,6 grader, så det var ikke så verst. Det er alltid nok å gjøre her i mitt nye hus, så så lenge det ikke regner skal jeg nok kose meg masse ute også.

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg