Når tiden står stille

Når jeg begynte å ha klokke på armen er jeg litt usikker på, men tror jeg var sånn 5-6 år. Etter det har jeg alltid hatt klokke på armen – praktisk å alltid ha mulighet til å sjekke hvor mye klokka er. Ulempen er at den føles som en integrert del av meg – så når den stopper fordi batteriet må byttes vet jeg aldri helt hvor jeg skal gjøre av meg.

Jeg klarer ikke å gå uten klokke fordi det rett og slett føles som en del av meg mangler. Jeg kan ikke ha klokka på armen fordi da blir det konstant forvirring fordi den har stoppet – så jeg ikke har den fjerneste anelse om hva klokka er. Den midlertidige løsningen blir dermed å snu klokka så jeg ser låsen på klokka istedefor å kunne umiddelbart se hva klokka er (som jo er feil uansett…).

 

Ofte så får en beskjed hos urmakeren at det tar så og så lang tid før de er ferdige når batteriet skal skiftes, men jeg venter alltid. Så avhengig er jeg tydeligvis. Noe annet jeg alltid gjør er at jeg går til en urmaker for å bytte batteri – det er sikkert mange flinke folk som jobber i klokkebutikker, men jeg har vært litt uheldig. Batteribytte i klokkebutikk har resultert for meg at klokka ble ødelagt, så jeg er glad det fremdeles er urmakere som virkelig vet hva de holder på med.

Har du klokke på armen eller bruker du bare mobilen?

Takk for at du leser.

4 kommentarer
    1. Jeg har og klokke på armen.Har en klokke som er over 20 år,jeg bruker den daglig.
      Takk for en inspirerende blogg. Håper du har en fin dag.

      1. Elsker når ting varer lenge – og klokker er definitiv en av de tingene. 20 år? Wow!
        Hm, nå ble jeg nysgjerrig på hvor mange år min nåværende klokke er – og innser at jeg tror den nærmer seg 20 år min også… hehe 😄

    2. Hei igjen,ja jeg liker å ha ting som varer ,er overhode ikke med på det kjøpepresset som er idag.jeg nekter å la meg lure til kjøp og kjøp.bortset fra frø,jord og garn da. hehe.Ha fremdeles en fin kveld.

      1. Kjenner meg igjen – shopping er ikke det jeg heller gjør mest av. Blitt litt frø i år, men garn har jeg kjøpestopp på for tiden (må bruke opp noe av det jeg har først hehe). Håper du også har en fin kveld!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg