Bøkenes verden – juli

Jeg leser en del bøker. Skjønt, det blir nok mindre romanlesing når jeg starter å studere om noen få uker. Likevel, jeg kommer nok aldri til å slutte å lese. Derfor har jeg lyst til å gjøre “Bøkenes verden” til et fast innslag en gang i måneden hvor jeg skriver noen ord om de bøkene jeg likte best den måneden.

Denne måneden har jeg lest totalt 12 bøker! (utrolig, men sant) Jeg har vært innom hekser, krim, vampyrer, klassikere, fantasy, dystopi, science fiction og en jeg ikke helt hvordan jeg skal klassifisere. Jeg er superdårlig på å velge en favorittbok; så her kommer de jeg har likt best denne måneden:

Jeg har tydeligvis hatt en forkjærlighet for forsider med blåtoner denne måneden… Uansett; The novice av Matharu er første bok i en fantasyserie; Spleiset er andre boka i en dystopisk serie av Shusterman (det er fire bøker i serien) og Think twice av Mlynowski er andre bok i en duologi/serie.

Spleiset foregår i fremtiden hvor abort på foster er ulovlig, men tenåringer kan fragmenteres… Uhyggelig hvordan tankene til folk utvikler seg i denne boka, men på samme tid litt fascinerende hvor gale mennesker kan bli og hva de godtar. Opprør er en selvfølge i denne boka…

Think twice er som sagt bok to; i første boka “Don’t even think about it”  får en klasse telepati på grunn av en vaksine; Think twice foregår et par år etter når de begynner å bli vant til å kunne høre alle…

Hva har vært din favorittbok denne måneden?

Kjersti

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg