Siste innspurt i 2022

Siste dagen i året. Siste mulighet for en krampetrekning for å få gjort det en ønsker i 2022.

Jeg har ingen planer om å stresse i dag – har egentlig planer om å stresse minst mulig fremover. Når jeg kommer til midten av februar kommer den planen til å forsvinne ganske fort vil jeg tro…

Hva kan være fornuftig å gjøre på årets siste dag? Vel, mye av det en gjør på en helt vanlig dag i løpet av resten av året kanskje? Bevege seg – gjerne utendørs om forholdene tillater det, spise god og næringsrik mat, ta vare på naturen rundt deg, smile, ta vare på deg selv (og andre), gjøre noe du trives med, (hadde det vært en ukedag ville nok også å gå på jobb vært en god ide, men i år er det lørdag så ikke arbeidsdag for alle – men for en god del likevel), husk å få i deg nok væske (nei, ikke alkohol eller kaffe), la være å skyte opp raketter og likevel ønske hverandre godt nytt år og sikkert en haug med andre ting.

For min del vil jeg også bruke dagen i dag til å planlegge litt for 2023 – skjønt, med tanke på at jobben min har blitt utsatt for sparekniv og jeg bare har jobb til midten av februar føler jeg at enkelte ting kan bli litt vanskelig å planlegge – det betyr ikke at jeg ikke har tenkt å gjøre et forsøk. Dessuten – en plan kan endres – jeg bruker det mer som en retningsviser for hvilken vei jeg ønsker å gå – hvor jeg vil hen.

Så for meg blir den siste innspurten i året planlegging for et nytt år…

Hva gjør du den siste dagen i året?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg