Rydd i økonomien: Forsikringer!

En gang i blant kan det være lurt å ta en gjennomgang av privatøkonomien.

Forsikringer er lurt å ha. Det er en ting jeg syns det er supert å betale for og håpe at jeg aldri kommer til å få bruk for dem. På en måte litt merkelig – jeg liker å få et utbytte av et eller annet slag når jeg investerer, men her vil jeg helst ikke ha det.

Når det gjelder forsikringer er jeg villig til å betale for tryggheten det gir meg. Sannsynlighete for at det skjer noe er i mange tilfeller liten, men den er det likevel hele tiden og forsikringer er hvordan en betaler for trygghet.

Det er mange ulike typer forsikringer og alle er nok ikke like nødvendige til enhver tid for å si det sånn.

Boligforsikring, innboforsikring, bilforsikring, reiseforsikring, dyreforsikring, livsforsikring, uføreforsikring, barneforsikring og sikkert en hel haug med andre forsikringer finnes.

Som det meste annet når det gjelder privatøkonomi er poenget at du må finne ut hva behovet ditt er.

Likevel, en gang i blant kan det være greit å ikke bare sjekke at du har de forsikringene du burde ha, men at du også har en god pris med dekningen som passer for deg.

Når var forrige gang du sjekket forsikringene dine?

For egen del er det blitt en stund siden. Derfor vil jeg, så snart jeg tar sommerferie, se over forsikringene mine. Jeg vet hvilke jeg har, men har jeg muligheten til å få redusert prisen på dem? Enten ved å få redusert prisen der jeg er, eller ved å bytte forsikringsselskap.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg