Rekker jeg kjøkkenet i dag?

Å plassere ting når en pakker ut er ikke enkelt. For det første er det (overraskende?) mange ting. For det andre er ulike kjøkken utformet noe ulikt når det gjelder skaper og plassering av ting.

Joda, mye er likt og lignende. Skapet under vasken passer generelt til søppelkasser og kanskje noe vaskemidler. Over komfyren er det stort sett plass til krydder. Det er skuffer og skaper, men noen plasseringer er ulike.

For min del vil jeg at det jeg plasserer i skuffer og skap på kjøkkenet skal ha logiske plasseringer i forhold til hva jeg bruker hvor og når. Kjeler i nærheten av komfyren; glass ved vasken, te i nærheten av vannkokeren – som igjen må være i nærheten av en stikk-kontakt…

Så er det de tingene som ikke brukes så ofte. Noen skap er dessuten litt høye, så i øverste hylle burde det stå ting som ikke brukes så ofte. Lurer på om jeg må skaffe meg en lite taburett så jeg lettere kan nå øverste hylle i noen av skapene. Hvorfor gjøre det kronglete når det kan gjøres enkelt? (men hvor skal taburetten stå når jeg ikke bruker den?)

Først må jeg få pakket ut fra eskene. Jeg har tatt ut litt av eskene av gangen; skyllt det (tross alt har det vært pakket ned i ti måneder…) og så prøver jeg å tenke ut hvor beste plasseringen vil være. Noe vil sikkert bli flyttet på, men jo mindre jeg trenger å flytte på senere – jo bedre.

Kjøkkenet er dagens prioritering, men må likevel vente litt – jeg må ta litt klesvask for hånd først…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg