Fargeutfordring fra Bunny

Bunny’en har fargeutfordring! Så hvorfor ikke delta?

Jeg har gjort det enkelt for meg selv og kopiert teksten som forklarer utfordringen:

Den går ut på å dele de tre første tingene som slår deg med hver farge, de tre første tingene kommer på som du forbinder med den fargen. Du behøver ikke skrive tre ting, du ksn også skrive én ting eller to, men ikke fler enn tre. Dette vil fortelle litt om deg og hvem du er, så jeg håper du deltar, at du tar utfordringen. Du kan skrive dine svar i kommentarfeltet under 👇🏾 eller hvis du skriver blogg selv så kan du lage eget innlegg å spre utfordringen videre. Bruk da gjerne et fargerikt bilde som forsidebilde.

Så over til fargene som skal brukes i utfordringen, det er 7 farger og de er som følgende: rød, orange, gul, grønn, turkis, blå og lilla.

Siden jeg ikke vil bli påvirket av svarene til Bunny, har jeg ikke lest de før jeg skriver ned det som slår meg om hver fargen… spent på hvordan andre løser denne utfordringen..

Rød: Jul – for meg er julen rød og på stuebordet har jeg et kubbelys jeg kjøpte på salg etter jul, men jeg tenner på det innimellom og det er rødt. Solbrent – både dårlige og gode minner fra barndommen – blir lett solbrent, men nå bruker jeg solkrem for å unngå rødfargen. Hus – jeg ønsker meg en lite, rødt hus i skogen hvor jeg kan gro grønnsaker og ha dyr og sitte lune sommerkvelder i en gyngestol på verandaen mens jeg strikker, drikker te og hører på naturen.

Orange: Appelsin – tåler ikke, men det var det første jeg tenkte på. Blomster – noen av blomstene jeg liker er orange: tagetes og ringblomst for eksempel.

Gul: Sol – den er ganske gul tror jeg? Sommer – på grunn av sola… Syk – om jeg bruker klær som er gule ser jeg ganske syk ut fordi jeg har veldig lys hud.

Grønn: Natur – løvet som spretter og gresset som gror. Planter – overalt i hele huset mitt og flesteparten av dem er grønne planter.

Turkis: Genser – jeg har startet å strikke på min første genser noen sinne og fargen er lys turkis. Bikini – jeg hadde en gang en turkis bikini som faktisk passet godt til hudfargen min (syns jeg i alle fall selv).

Blå: Himmel – blå himmel uten en sky, men sola som varmer gir meg tanker om sommer. Bok – folk som kommer til biblioteket og spør etter en bok og det eneste de husker er at forsiden er blå…

Lilla: Bunny – denne sier seg vel selv? (Hovedpersonen bak utfordringen) Advent – tenner alltid lilla lys i adventstiden.

Det var også et mål med et fargerikt bilde, så håper nærbildet av et puslespill er fargerikt nok 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg