Det spirer og det gror!

Jeg har lenge ønsket meg småbruk, men selv om jeg ikke har det foreløpig (jobber med saken…) betyr ikke det at jeg ikke kan gjøre noe. Derfor tester jeg ut ting i plantekasser for øyeblikket og det har begynt å spire.

Så var det det store spørsmålet – hva er det egentlig jeg har plantet hvor?

Det husker jeg jo ikke, men når alt vokser til enda litt mer skal jeg sammenligne det som vokser med bildene på frøpakkene.

Forhåpentligvis vil jeg da vite sikkert hva som er hvor.

En ting er sikkert; på bildet over er det karse! Jeg putter stadig nye frø i den lille potten fordi de gror så fort – og jeg spiser litt av den hver dag 🙂

Disse plantene tør jeg ikke ta ut av vinduet for å ta bedre bilder til dere. Rett og slett fordi jeg er redd det skal gå galt og at noe vil knekke av.

Fra venstre er rekkefølgen: paprika, cantaloupemelon, paprika og mandarin. Cantaloupemelonen er første gang jeg prøver og selv om jeg ikke forventer noe frukt har det vært gøy å se de søte, gule blomstene som har dukket opp. Jeg har ikke gjort annet enn å putte frø i jorda, men har innsett at dette nok er en plante som ønsker å vandre langs bakken og det har jeg ikke mulighet til der den er.

Mandarinen får for øyeblikket litt mindre lys enn den ønsker fordi melonbladene er så store at de skygger for sola.

Selv om disse paprikaene ikke er så store, er det gøy å vite at når de har stått lenge nok vil de bli røde og at jeg da kan spise dem. Hadde jeg vært flinkere til å gjødsle dem hadde de blitt større, men siden jeg stort sett bare gir de vann forblir de små.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg