Kjøkkenet er (endelig) godkjent

Å flytte inn i nytt hus tar tid. I alle fall når det er mange tanker i hodet og haugevis av ting jeg vil gjøre så jeg sliter med å fokusere på en oppgave av gangen…

Målet var egentlig å bli ferdig med å pakke ut kjøkkenet i går, men det gikk ikke helt etter planen. På den lyse siden – jeg er ferdig nå. Eller, det er et par ting igjen, men jeg føler likevel at jeg kan godkjenne utpakkingen min av kjøkkenet. Det er ingen flere esker som står igjen og tilnærmet alt har fått tildelt plasser i skuffer og skaper.

Godt mulig at et par av tingene ender opp med andre plasser etterhvert, men foreløpig er plasseringene godkjente av meg. Det er viktig å bo seg litt til og gjøre endringer ved behov.

Ellers i dag har jeg fått stablet litt mer ved – noe som burde vært gjort allerede med tanke på regnet som har vært (noe av veden ligger fremdeles ute…). Å ta klesvasken for hånd har jeg også gjort – og det er såpass uvant at det tar på. Sikkert fordi jeg sitter på knærne halvveis hengende over badekarskanten for å vaske og skylle klærne i bøttene…Sånn er livet uten vaskemaskin. Fikk noen gode tips til hva jeg burde se etter når det gjelder vaskemaskin, men jeg syns det er vanskelig å finne ut av det på internett. Kan også ha en sammenheng med at jeg stort sett bare handler i fysiske butikker – jeg foretrekker nemlig å se hva jeg skal kjøpe før jeg faktisk kjøper det.

8 kommentarer
    1. Hvis du kjøper vaskemaskin i butikk, kjører de den hjem til deg og bærer den inn. Antakelig med et tillegg. Kom deg i butikken!

      1. Ja, jeg skal komme meg i butikken, men det er litt uvant at nærmeste butikk med hvitevarer er over en times kjøring unna…sånn blir det når en vestfolding flytter til Telemark 🤣

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg