Vær forsiktig med krydderet…

Noen går det litt fort i svingene og utfallet blir ikke nødvendigvis helt som forventet… Nå står det riktig, men når jeg tok tak i de to vante krydderglassene for å krydre ytrefileet jeg skulle ha til middag var jeg litt uforsiktig. Jeg tok bare to glass som vanlig og startet å krydre kjøttet. Mens jeg krydret den ene siden før jeg la kjøttet i pannen syns jeg det var noe rart. Det hadde jeg rett i…

Istedefor å få tak i salt og pepper som jeg vanligvis bruker, hadde jeg klart å ta tak i salt og kanel… Å steke kjøtt med kanel lukter noe pussig – mulig kanel ikke er lagd for å bli stekt? Føler egentlig det er ganske utrolig siden jeg bor alene og er den eneste som styrer med krydderhyllen min… Vel, nå skal jeg straks spise ytrefilet med salt, kanel og pepper (det ble pepper på andre siden i alle fall). Ønsk meg lykke til neste gang jeg lager mat (kanskje jeg burde lese på krydderglasset før jeg bruker det?).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg