Nesten likt, men helt forskjellig

Mer strikking av pulsvarmere på planen. Selv om garnet er sykt mykt, blir det ikke pulsvarmere til meg fordi det er alpakka i garnet. Ganske glatt er garnet å strikke med også, så her er det viktig å velge riktige pinner.

Først ble det ett par pulsvarmere av garnet, men jeg hadde mer garn igjen. Så nå jobber jeg med neste par som er nesten likt når det gjelder mønster, men parene ser helt forskjellige ut.

Jeg trodde de ville se ganske like ut selv med en liten forskjell, men har funnet ut at jeg tok visst feil – sånt skjer innimellom og er helt greit.

Resultatet er uansett bra på begge. Det vil i alle fall bli det når jeg er ferdig – både med å feste alle tråder og strikke ferdig.

På paret jeg nå jobber med har jeg strikket den ene omtrent ferdig, men siden noe av målet er å bruke opp mest mulig garn strikker jeg den andre pulsvarmere fra den andre enden av garnet uten at jeg har felt av og klipt tråden på den første.

Det er nok for sent å melde seg på julemesser for å få solgt håndarbeid til jul (og dessuten er mye pakket i esker…), men kanskje jeg blir klar til å selge julegaver til neste år på en julemesse et sted?

Pulsvarmere kan være geniale julegaver til de som er litt frosne, til de med kalde hender og ømme håndledd eller til de som bare liker å pynte seg litt med praktiske ting som også kan være lekre og dekorative.

Ville du kjøpt pulsvarmere som julegave til noen – eller til deg selv?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg