Min første t-skjorte (som jeg ikke kan bruke…)

Endelig har jeg strikket min første t-skjorte. Det var også første gang jeg strikket et plagg ovenfra og ned. Den tredje “første” med denne var at den var mer kroppsnær (kanskje litt i overkant mye?).

Den var forholdsvis enkel å strikke, men siden hjernen min er så distrahert og panisk om dagen (huset er solgt og overtakelse er 1. september og jeg har ikke noe nytt sted å bo…) måtte jeg strikke hullmønsteret hele seks (!) ganger før det ble riktig.

Bolen måtte jeg strikke to ganger – første gangen ble det mer som en “crop-top” som stoppet bare like under puppene og målet var jo å strikke en t-skjorte. Så der måtte jeg ta opp perlestrikken og strikke mye lenger før jeg nok en gang strikket avslutningen. Sånn er det noen ganger med strikking – noen ting blir ikke sånn en tenker med en gang og dermed må det gjøres noen endring og gjøre ting på nytt.

Nå er den i alle fall ferdig, men jeg kan dessverre ikke bruke den selv om den er aldri så fin. Grunnen er faktisk ganske enkel – jeg tror jeg er noe allergisk mot ull? Eller, om jeg er allergisk eller bare klør omtrent til blods om jeg prøver å bruke ull for nærme kroppen…går vel egentlig ut på det samme – jeg kan ikke bruke den siden det er 55% ull og 45% bomull…

Sånn er livet noen ganger. Heldigvis kan jeg likevel strikke med ullgarn, for hendene mine tåler det greit (bare ikke oppover underarmene – så jeg må bruke langarmet genser eller skjorte når jeg strikker med ullgarn så jeg slipper å klø..

På den lyse siden er jeg veldig fornøyd med hvordan resultatet ble 😊 Kunne den vært noe lavere i halslinningen foran? Ja, det ville vært fint. Sitter den perfekt på toppen foran? Nei, men det blir uansett ikke jeg som skal bruke den, så kanskje den passer bedre til noen andre uansett? Det er lov å håpe.

Forresten, mønsteret er gratis fra Drops design og heter Summer Halo.

Vil du se hva jeg har gjort av håndarbeid den siste uken, kan du se en video her (hvor jeg snakker på engelsk):

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg