Kr 100.000,- siden nyttår!

Det er ingen hemmelighet at jeg liker personlig økonomi.

Likte jeg det like godt når jeg var 13 år og første gang skulle styre egne penger? Nei!

Nå derimot, liker jeg det godt. Å ha kontrollen på egen økonomi så jeg vet hva jeg både har og ikke har muligheten til, er noe jeg setter pris på. Får jeg til at jeg ønsker? Ikke med det første for å si det sånn, men det er heldigvis mulig å planlegge.

I år har jeg fokusert på å betale boliglånet. Jeg har betalt de vanlige avdragene som trekkes automatisk, men jeg har også betalt ekstra. Så mye ekstra at denne måneden ville jeg nå å ha betalt over kr 100.000,- totalt på boliglånet i år. For øyeblikket er tallet “bare” kr 99.272,- men når avdraget for september betales blir totalen over kr 100.000,-

Tenk at jeg klarte så mye på under ett år! Nå har jeg fått god “hjelp” av en pandemi som har gjort at jeg har vært mye hjemme og dermed brukt enda mindre penger enn vanlig, men jeg er likevel stolt av å ha kommet så langt.

Å sjekke hvor mye som stod igjen på lånet i dag var litt ekstra gøy fordi det første tallet er nå et 4-tall.

Med å betale ekstra på boliglånet blir avdragene mindre hver måned, noe som frigjør mer penger til å betale enda mer ekstra på lånet. Alt dette gjør at jeg nærmer meg drømmen sakte og sikkert.

Hvilke drømmer har du for dine penger?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg