Er det min feil at vinteren forsvant?

Jeg har vært uten vintersko i flere år nå etter at de forrige ble utslitt. Så jeg har tuslet rundt med mine vanlige joggesko, noe som tidvis har vært en smule kaldt…

Har jeg lett nøye og masse etter noen nye jeg liker? Vel, ikke akkurat. Dermed var det litt flaks at jeg tilfeldig dro innom for å se om jeg kanskje kunne finne noen nye vintersko jeg likte. Jeg fant noen jeg ville ha, men måttte få tilsendt størrelsen min. Heldigvis for meg var det salg hos Eurosko, 30 % avslag, så de kostet meg kr 699,- De var dessuten i skinn – foretrekker det fremfor syntetisk.

Dagen jeg fant skoene var det kaldt og snøvær. Dagen jeg hentet skoene fra butikken derimot, var det nesten mildt ute – og det regnet – masse! Hva skjedde lissom??

Så nå som jeg endelig har vintersko så føles det ikke som vinter lenger… Jeg lover på tro og ære at jeg ikke hadde noe med været å gjøre! Det er ikke min feil – jeg har ikke makt nok til å styre været (selv om det noen ganger sikkert kunne vært kjekt. Bare tenk deg: om vinteren når det snør, så holder veiene seg alltid tørre og snøfrie – så ingen trenger å bekymre seg for å skli av veien fordi det er stålis eller underkjølt regn.).

Takk for at du leser!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg