Smoothie og rydding

Dagen i dag startet litt senere enn planlagt, men det har likevel vært en bra dag. Gåturen i skogen med sola som skinte ned på meg, og trær som ga meg litt skygge når det ble varmt, er alltid en god start på dagen. Smoothien jeg lagde meg til lunsj var heller ikke å forakte. Bruker mye av det samme i smoothiene jeg lager, men nå har jeg begynt å putte i flere ting for å teste ut. Dagens smoothie bestod dermed av: skogsbæryoughurt, tropisk nektar, frosne blåbær, bringebær og bjørnebær, banan, spinat (!), havregryn og valnøtter.

Den holdt meg mett hele tiden mens jeg ryddet i boden. Hadde igjen noe tørkede kongler fra i fjor, men trenger noen flere. Dermed blir det snart kongleplukketur på meg. Var igjen nesten to sekker ved også fra i fjor, men når jeg la dem opp ordentlig så det veldig lite ut. Heldigvis har jeg foreldre som har en tendens til å lage litt mye ved, så jeg har fått ved fra dem hvert år når jeg har hatt behov for det.

Så det kommer til å bli fullt med ved her før vinteren kommer. Ja, jeg vet det er tidlig å tenke på vinteren allerede siden det er sommer nå, men det er tross alt da en må forberede seg. Dessuten, når det blir for varmt å sitte i sola og kose seg, er det godt å bevege seg litt og gjøre noe fornuftig.

Lenge har jeg ikke hatt energi til å gjøre noe som helst, så det tror jeg også er noe av grunnen til at jeg er så fornøyd med å klare å gjøre noe igjen. Resten av planen i dag var også å plante om en del planter som trenger både større potter og mer jord, men det er det ikke nok energi til – jeg skal tross alt på jobb i morgen, så må passe på at jeg har nok energi til det. Derfor blir det avslapning resten av dagen i dag 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg