Hvorfor blogger jeg?

For min del er svaret veldig enkelt: jeg liker å skrive. Jeg føler noen ganger at jeg tenker bedre når jeg skriver; noen ganger tenker jeg best på PC’en, mens andre ganger tenker jeg best med penn og papir.

Skriving er en del av meg som jeg håper aldri forsvinner. Jeg har alltid en notatbok med meg i veska eller sekken; om jeg går uten det så har jeg i det minste mobilen min som har en notatfunksjon. I jakken jeg vanligvis har på meg når jeg går tur, har jeg en liten notatblokk og en blyant. I stuen min har jeg flere notatbøker spredt utover, mens på kjøkkenet er det bare en notatbok. Jeg har notatbok på soverommet, på kontoret og en liten periode har jeg også en notatbok i gangen.

Når jeg var liten elsket jeg å lese og dikte historier, noe jeg fremdeles gjør. Veldig lenge skrev jeg veldig lite, men når jeg begynte å studere igjen høsten 2016, fant jeg nok en gang skriveglede. Akkurat det siste kan kanskje høres litt rart ut siden jeg studerer bedriftsøkonomi. Poenget er at uansett så skriver jeg der også. Jeg bruker hjernen; finner ut av ting og skriver det ned.

Noen ganger tenker jeg at jeg skulle ønske at jeg hadde fokusert mer på skriving tidligere; kanskje jeg allerede nå da ville vært ferdig med å skrive en bok? Det er nemlig også en ting jeg ønsker å gjøre, å skrive en bok. Utfordringene med å skrive en bok (roman) er mange. For øyeblikket har jeg for mye å gjøre; i tillegg til at jeg syns det er vanskelig å komme opp med en ide jeg syns er god nok.

Sånn sett “tar jeg til takke med” å skrive på en blogg. Misforstå meg rett, jeg liker dette veldig godt, og det er noe jeg kommer til å fortsette med i lang tid fremover. Det å skrive generelt sett er et håndverk en må trene på for å bli god til, så å skrive blogg er god trening som jeg koser meg med hver gang jeg gjør.

Jeg startet min første blogg på høsten i 2011 og har siden den gang blogget i ulike former. Det er egentlig helt snålt å tenke på jeg har totalt sett blogget i over fem år!

Hvorfor blogger du? Hvor lenge har du blogget?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg