Varierende helg

Husket du at klokka skulle stilles til sommertid i natt? Kan du regelen om hvilken vei klokka stilles?

Det tok lang tid før jeg lærte meg det, men nå kan jeg det. Klokka skal alltid stilles mot sommeren: frem om våren, tilbake på høsten. Missliker at vi alltid mister en time på våren, men veldig glad for å få en time på høsten. Skjønner riktignok ikke hvorfor vi ikke bare kan slutte med å stille klokka, hadde vært mye enklere etter min mening.

For min del betydde det at jeg følte jeg mistet en time med søvn før jeg skulle på skolen i dag. Det føltes som mye når skolen begynte klokka 9. Kanskje det føltes ekstra ille siden jeg måtte så tidlig opp i går også?

Lørdagen var faget videregående finansregnskap, og i dag var det driftsregnskap og budsjettering. Jeg foretrekker det første fordi jeg føler jeg forstår mer av det. Det andre faget er mye i excelark, og ofte blir jeg forvirret av alle de ulike cellene som skal være med i haugevis av formler. Ofte sliter jeg også med å forstå formlene. Jeg håper det blir bedre, hvis ikke kommer jeg til å slite masse på eksamen.

Fikk lest enda litt mer pensum på togturen i dag, så togtur + pensumlesing = sant. Nå skal jeg slappe av resten av søndagen, før det venter en ny dag med ting å gjøre i morgen.

Håper alle har hatt en fin helg!

#studier #studentliv #student

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg