Oppgave vs. pakke i posten

Jeg elsker å få pakker i posten. Selv de gangene jeg vet hva jeg får klarer jeg ikke la være å bli spent. Utfordringen nå var at jeg visste hva jeg skulle få i posten, men samtidig er det innleveringsfrist på oppgaven i dag = dilemma!

Takk til Mangschou forlag for å sende meg boken; den var en av vårens ungdomsbøker jeg gledet meg til (se liste her). Jeg må vente litt med å lese den; jeg må nemlig bli ferdig med oppgaven og få levert inn den før jeg setter meg ned med boken til Oseman.

For de som er nysgjerrige; her er baksideteksten til boken:

Det eneste Frances noen gang har brydd seg om, er å komme inn på et eliteuniversitet. Ingenting får stå i veien for drømmen om å lykkes. Ikke venner, ikke interesser – og aller minst hennes egne mørke hemmeligheter.

Da Frances blir venner med Aled, den sjenerte, supersmarte skaperen av Frances’ favorittpodcast Universe City, våger hun for første gang å vise mer av hvem hun er. Men også Aled har mye han skjuler, og vennskapet mellom dem er både sterkt og skjørt. Og følgene blir katastrofale for dem begge da sannheten om podcasten sprer seg på nettet.

Jeg håper jeg kommer til å like boken, den som venter får se.

#bok #bøker #bokvåren2017 #ungdomsbøker

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg