Eksamen gjennomført

Andre og siste eksamen dette semesteret er herved gjennomført. Det har vært mange ulike følelser i løpet av dagen. Jeg startet med godt mot, lastet ned første oppgaven så fort den ble lagt ut. Etter 10-15 minutter kom kontrabeskjeden: feil oppgave var lagt ut, stopp all jobbing og vent på ny oppgave… Dette skapte selvfølgelig forvirring, frustrasjon, rare kommentarer i facebook-gruppen og mer nervøsitet.

Etter en liten venteperiode ble ny oppgave lagt ut, og innleveringsfristen forsøvet. Jeg startet nok en gang med friskt mot, og det gikk greit i starten. Så innså jeg at en del hadde vi gjort veldig likt i en av de obligatoriske oppgavene vi hadde levert inn, så jeg åpnet den og fikk hjelp av meg selv (de smarte hadde lastet ned løsningsforslaget så de kunne være sikre på at ting var riktig – det hadde ikke jeg gjort). Slutten ble jeg litt stressa av fordi det var ting jeg slet med, det tok tid og det var tross alt en tidsbegrensning på innleveringen. Fikk levert i tide, men sluttet ble litt så som så.

Andre del av eksamen var en vurderingsoppgave. Der fikk vi presentert en liten case, en del tall og så skulle vi regne ut ting og vurdere materialet. Mine svar var, vel, mulig sensor får noe å smile (eventuelt gråte) av – men det blir i alle fall ikke mye å lese…

Tredje del var multiple choice: 50 spørsmål på 25 minutter. Jeg rakk gjennom alle spørsmålene uten store problemer, men det var noen ting jeg var usikker på. Jeg trodde jeg gjorde det bra nok, men jeg var tre små usle poeng unna en B.

Så, det var min opplevelse av dagens eksamen. Jeg er spent på hvilken karakter jeg kommer til å ende opp med…

#studier #studentliv #eksamen #eksamensnerver

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg