Ting jeg ikke har gjort før…

Dagen i dag startet bra med frokost, gåtur og pensumlesing (burde nok lest enda litt mer…).

Tiden på jobb gikk fort – både fordi det var masse å gjøre, men også fordi dagen var litt annerledes enn det mandagene vanligvis er. På jobb er vi med på et prosjekt hvor vi for tiden skal ansette to ungdommer. Jeg har jo vært på jobbintervjuer før, og jeg er like nervøs hver gang. Selv forrige gang jeg var på intervju – den gangen kjente jeg allerede de som skulle intervjuet meg, og jeg visste at de syns jeg er en bra person som fint kunne klart jobben.

Det som er uvant i settingen jeg er i nå er at jeg faktisk sitter på “andre siden” av bordet – jeg er en av intervjuerne! Jeg var litt nervøs, men følte det gikk greit. Det er alltid litt spennende å gjøre ting jeg ikke har gjort før. En skulle tro at jeg begynte å bli vant til det, etter at jeg startet i jobben jeg har nå har jeg gjort ting jeg ikke kan x antall ganger og det pleier alltid å gå bra 🙂

Morgendagen kommer til å bringe med seg to intervjuer til, og det siste blir på onsdagen. Jeg er spent på de andre vi skal intervjue, og jeg er spent på hvem vi kommer til å velge. Jeg prøver så godt som mulig å ha et åpent sinn, og håper vi klarer å velge to som passer godt til jobben de skal gjøre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg