Lunsj på en søndag

Blir litt sen lunsj i dag – de må avkjøles litt før jeg skjærer i dem. Hjemmebakte horn er noe jeg tror jeg aldri kommer til å bli lei av å spise. Favoritten er å ha ost, skinke og salat på dem, men det er utallige andre varianter en kan ha av pålegg på dem også.

Hva med eggerøre med gressløk fra hagen? Syltetøy i alle smaker (kanskje ikke alle på en gang – men det er bare å spise flere horn!). Hva du enn liker å vanligvis putte på brødskiva.

Håper du har en fin søndag og takk for at du leser.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg