Hvordan overleve uten TV, Netflix og andre strømmetjenester?

Forrige gang jeg hadde TV var for omtrent 8-9 år siden og da var det en passe størrelse boks (med bærehåndtak!). Så hver gang folk nevner noe som går på vanlig TV føler jeg meg litt som et spørsmålstegn.

Netflix har jeg ikke hatt på omtrent ett år. Har jeg savnet det? Innimellom, men stort sett ikke. Joda, det er noen serier jeg tenker kunne vært artig å sett, men behovet har ikke vært stort nok til at jeg har abonnert igjen.

Andre strømmetjenester har jeg ikke hatt, så det har jeg heller ikke savnet. Bortsett fra når Game of Thrones gikk på HBO – men da var det kjekt å kunne dra på besøk til venninner så vi kunne se episodene sammen!

Så, hvordan overlever jeg uten dette? Ikke minst, hvorfor jeg ikke har det er det mange som spør om.

Det handler ikke så mye om penger, for det var ikke så mye å spare for min del. Jeg mener, Netlix koster kun kr 89,- per måned. Så det er ikke akkurat den største utgiften. På den annen side, “alle bekker små gjør stor å” – og alle monner drar når jeg jobber mot målet om å skaffe meg småbruk…

Jeg avsluttet Netflix-abonnementet mitt av to grunner:

1. finne ut av hvor avhenging jeg egentlig var av det

2. slutte å binge serier fordi det tok veldig mye tid – tid jeg ønsket å bruke på andre ting (skrive, gå tur, lese, gjøre håndarbeid, lage BookTube-videoer, holde på i hagen og med plantene mine generelt)

Joda, jeg har savnet det noen ganger, men overraskende sjeldent. Mye av det er fordi jeg har internett og fordi YouTube finnes. På YouTube er det uendelig mye en kan se på til enhver tid og det benytter jeg meg av hver dag. Så tiden jeg brukte på Netflix har jeg egentlig bare byttet ut med å se på YouTube – hvor fornuftig det var er en helt annen sak…

Poenget er; det er fullt mulig å leve uten de tingene (men jeg gir aldri opp internett og YouTube!). Det er mange andre ting en kan ta seg til, det er bare fantasien som setter grenser.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg