Det er jeg ganske sikker på at jeg ikke har gjort, men noe jeg har gjort er å gro et par stykker som jeg nå lurer veldig på hva jeg skal gjøre med. Spise selvfølgelig, men hvordan tilbereder man neper?
Nei, det er ikke det største spørsmålet i verden, men akkurat nå føles det litt viktig. Tross alt har jeg grodd noen små neper og grunnen er jo at jeg vil prøve noe nytt – både i matveien og å gro. De er ikke så store jeg trodde de ville bli, men siden toppene (grasset) er i ferd med å dø vil jeg tro de føler seg ferdig. Om de er klare for å bli spist – vel, der vil de ikke ha så mange valg. Så om du har noen tips til hvordan tilberede neper, er det bare å komme med det i kommentarfeltet 🙂
5 kommentarer
Neper er kjempegodt. Ta de bare opp av jorden,skrell de og spis de som de er. Nydelig.<3
Hm, jeg trodde de måtte tilberedes på noe vis, men kanskje jeg skal prøve en rå en? 🤔
Ja,det syns jeg du skal gjøre. Er ikke verre enn å spise rå kålrot,gulrot osv. Kjempegodt!
Besteforeldrene min bodde på en gammel husmannsplass, og de var selvforsynt med poteter og grønnsaker det meste av året. Et år når jeg var barn hadde de noen neper, og da husker jeg at jeg fikk smake. Om jeg likte det eller ikke, husker jeg faktisk ikke 🤔
Kan ikke huske om en liker alt en har spist – kanskje du må prøve igjen 🤔