Kunne mest sannsynlig ikke vært enklere, men du så gode de er!
Oppskriften til 16 horn er som følger:
Bland sammen 15 dl hvetemel og 1 pakke tørrgjær i en bolle.
Varm 6 dl lettmelk og 2 ss olje så det er fingervarmt.
Hell væsken i bollen med det tørre og bland sammen til du får en jevn deig.
La deigen heve i omtrent en time, til den er omtrent doblet i størrelse.
Del deigen i to omtrentlig like store deler.
Kjevle ut to runde leiver, og del dem i åtte like store deler.
Rull sammen delene fra den bredeste delen til den smaleste.
La horna heve i omtrent en time før de stekes.
Stek horna i ovnen på 170 grader i omtrent 20 minutter – bruk varmluft for da kan du steke begge brettene samtidig.
Horna burde avkjøles litt før de spises, men de er aller best når de fremdeles har litt lunk i seg fra å være nystekte.
De horna så veldig gode ut,tusen takk for at du deler oppskriften🥰
Enkle og gode, så hyggelig at flere kan kose seg med horna! 😇