Hvordan tilberede reddikene til lunsj

Riktignok er det ikke akkurat lik størrelse på alle reddikene jeg har høstet, men jeg innså at jeg ville ha nye ting i plantekassen min.

Ifølge frøposen skulle reddikene ta 35 dager, og siden de har vært i jorda i 44 dager tenkte jeg at det burde holde. Det har vært varmt den siste tiden, men jeg har vannet trofast hver eneste dag. Så hvorfor de er bittesmå har jeg ingen god forklaring på.

Gresset må av. Jorden skal vaskes bort. Så kan de tilberedes. Skjønt, hvordan de skal tilberedes lurer jeg like mye på i år som jeg gjorde i fjor.

Om jeg tester ut litt hvert år så kanskje jeg etterhvert begynner å like reddiker? Den teknikken har tross alt fungert på flere andre ting tidliger, så det burde gå greit her også.

Tilberedningen kan sikkert foregå på flere måter: rå, stekt, bakt, kokt? Jeg får teste ut flere varianter så jeg finner ut hva som passer meg best. På den annen side – jeg har ikke så mye å teste med…

Ellers i dag blir det å rydde, vaske, kanskje litt hagearbeid i varmen (med mindre jeg smelter?) – bortsett fra å klippe grasset siden det er søndag (min gressklipper har bensinmotor og bråker litt…), alltid litt håndarbeid og smøre meg med solkrem sikkert mange ganger.

Håper du har en fin søndag og er ute i frisk luft 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg