Klar for nye eventyr 🌱

For noen år siden fikk jeg en plantekasse av mine foreldre til jul – og den har vært flittig brukt. Alt med mer eller mindre hell – for sånn er det i planteland – noen går bra, mens andre ting går dårligere. Det er alltid noe å lære hver gang en gror noe.

Nå er kassen tømt. Plastikken som var et lag mellom kassen og jorden, var begynt å smuldre opp. Med andre ord var plastikken et dårlig valg og vi har lært at den typen plastikk skal ikke brukes igjen på den måten i alle fall. (husker ikke hva slags plastikk det var, så ikke noe poeng å spørre)

Jeg plukket vekk så mye plastikk jeg kunne – jeg brukte til og med pinsett for å få med meg flest mulig av småbitene (!) – så det og litt jord gikk i restavfall. Resten av jorda fikk plass ute på et sted hvor det trengtes litt jord. Det var faktisk liv i jorda i plantekassen; diverse jorddyr og overraskende mange meitemark – noe som er et bra tegn for jorda.

Det blir lettere å flytte plantekassen til nytt hus når den er tom, så nå er den klar for nye eventyr på nytt sted (overtagelse om 8 dager!).

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg