Lunsj på en søndag

Blir litt sen lunsj i dag – de må avkjøles litt før jeg skjærer i dem. Hjemmebakte horn er noe jeg tror jeg aldri kommer til å bli lei av å spise. Favoritten er å ha ost, skinke og salat på dem, men det er utallige andre varianter en kan ha av pålegg på dem også.

Hva med eggerøre med gressløk fra hagen? Syltetøy i alle smaker (kanskje ikke alle på en gang – men det er bare å spise flere horn!). Hva du enn liker å vanligvis putte på brødskiva.

Håper du har en fin søndag og takk for at du leser.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg