Planlegge dagen?

“A goal without a plan is just a wish”

Jeg burde dermed kanskje planlagt dagen i dag bedre?

Dagen i dag har vært en miks av litt gåtur, litt strikking, feste litt tråder, lese litt i Mortal Heart, rydde litt, studere litt. Hm, jeg har visst fått gjort litt likevel (selv om jeg har sett mange videoer på youtube). Jeg sliter nemlig litt med fokusering om dagen, så jeg gjør litt her og litt der, men blir aldri helt ferdig med noe.

Stadig vekk har jeg store planer om å bli bedre til å planlegge – det får jeg stadig vekk også til, så det er egentlig ikke det største problemet. Utfordringen er å gjennomføre det jeg faktisk planlegger. Jeg gjorde et forsøk på å bare ha et par ting på planen hver dag, likevel fikk jeg ikke gjort ferdig tingene. På den annen side, jeg fikk gjort enkelte andre ting.

Jeg lagde meg jo en plan for hva jeg skulle ha gjort i løpet av denne uken, men foreløpig er det lite som er strøket ut. Spørsmålet blir nå om jeg likevel skal gjøre et forsøk på det samme neste uke? Jeg gjorde jo en del av tingene halvveis, så om jeg får gjort den andre halvparten neste uke så kan jeg si meg fornøyd?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg