Strikke eller hekle?

Foretrekker du å strikke eller hekle (eller har du et helt annet håndarbeid du foretrekker)?

For min del kommer det ann på hva jeg jobber med der og da, men også på dagsformen. Veve har jeg ikke gjort på årevis og treskjæring har jeg ikke noe passende sted for å lære meg (bare vent til jeg får meg småbruk – da blir det mye diverse håndarbeid håper jeg).

6 kommentarer
  1. Jeg både strikker og hekler. Bytter på litt. Og jeg syns det er veldig gøy å sy med symaskinen min. I perioder maler jeg også. Det er kjekt med flere hobbyer 🙂

   1. Åh, sy! (jeg har ikke symaskin, men kanskje en dag?) Jeg har brodert bittelitt, men sy har jeg omtrent ikke gjort (*skriver det på listen over ting jeg vil lære meg* – takk for påminnelsen!). Maling ser veldig ålreight ut, så det er bra at andre kan kose seg med det (mine strek-mennesker har ikke helt samme effekt). Alle burde ha flere hobbyer de kan kose seg med 😊

  2. Jeg er nok aller mest en strikker. Men i min lysegrønne ungdom så var det hekling for alle penga! Men det hender at jeg også i dag finner frem heklekrok og passende garn. Da blir det gjerne duker og grytekluter det går i.
   Håndarbeid er bare veldig gøy, å det å lære nye ting er jo bare helt topp.

   1. Variasjon er viktig i håndarbeid 😊 Så det å lære nye ting som gjør at en kan lage enda mer forskjellige ting føles mest som en bonus!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg